DUO Access Bars sessie

Hoe leuk is het om samen met je partner, vriend, vriendin, moeder, vader, broer of zus heerlijk te relaxen tijds een gelijkt tijdige Access Bars sessie.

Access Bars zijn 32 energetische punten en banen op het hoofd waarin allerlei beperkende gedachten, emoties, overtuigingen, oordelen, aannames en conclusies zijn opgeslagen. Elk van deze punten en banen staat voor een bepaald onderwerp en hebben toegang tot ons bewustzijn. Door deze op een bepaalde volgorde zachtjes aan te raken ontlaadt je de energie van deze beperkingen. Je krijgt zo ruimte voor bewustzijn, acceptatie en verandering.

Het is een snelle, efficiënte energetische methode waarbij direct een verandering merkbaar is. Een Access Bars behandeling/sessie ontlaadt je op een eenvoudige en zachte manier stress en spanning uit je lichaam. Het helpt je om je hoofd vrij te maken van onnodige ballast, alsof er een frisse wind door je hoofd waait. Hierdoor kom je meer in je eigen kracht te staan en stimuleer je jouw zelf herstellend vermogen. Als ik de vergelijking maak met het opruimen en defragmenteren van een computer, worden alle overbodige bestanden met deze behandeling verwijderd.

Neem contact met ons op of bel of whatsApp voor afspraak op nummer 06 538 36 235 

Klik hier als je Access Bars zelf wil leren.

Klik hier als je een Access Bars class wil hosten?