Ellen in de kinderopvang

Leuk dat je op mijn website komt kijken!

Ik ben Ellen Sterk, getrouwd en heb 2 zonen. Zin half februari ben ik werkzaam als zzp-er in de kinderopvang. Ik kom graag jullie organisatie ondersteunen als pedagogisch medewerkster daarnaast heb ook ervaring als assistent leidinggevende. Ik 2012 heb ik mijn management in de kinderopvang behaald en heb een tijdje als interim assistant leidinggevende gewerkt. Ik heb een achtergrond in de kraamzorg en naast het werk in de kinderopvang heb ik een eigen praktijk aan huis waar ik mensen coach doormiddel van Access Bars, Energetisch facelifts en Reiki. Daarnaast geef ik Access Bars en facelift classes/cursussen.

Ik ben ambitieus, flexibel en optimistisch. Door mijn ruime ervaring in de zorg en kinderopvang heb ik veel mensenkennis opgedaan en ben ik gemakkelijk inzetbaar is alle verzetten van de kinderopvang. Mijn interesses liggen dan ook bij “de mens” klein of groot een alles ertussenin. Elk mens is uniek en heeft zijn eigen kwaliteiten. Hoe leuk is het om te zien dat mensen en kinderen zichzelf ontwikkelen?

Mijn motto is ‘luister naar je hart en je weet dat het klopt’.

Opleidingen

Nederlands 3F
EHBO geldig tot 1 oktober 2022
VVE 2017
Verdiepingsscholing spraak en taalontwikkeling stimuleren op PZS/KVD 2017
NLP Practitioner 2014
Management in de kinderopvang, Diploma 2012
Spelenderwijs Bewegen 0-4 jaar en Beweegkriebels 2012
BHV  2011
SPW-4 Certificaat, 2009
SPW-3 Diploma, 2009
Certificaat voor borstvoeding 2005

Hier mijn werk ervaringen in de kinderopvang

Les Petits in Heemstede, Haarlem Aerdenhout, Overveen en Bloemendaal
Functie: Pedagogiek medewerkster
August 2016 tot oktober 2020
Werkzaamheden: KDV, Peuter+, PSZ en BSO

Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer in Hoofddorp
Functie: Pedagogisch medewerkster oproepkracht
Tijd: Juli 2014 tot met Maart 2015
Werkzaamheden: Invallen op KDV, PSZ en BSO

Kinderopvang Haarlem, Cluster Lieveheersbeestje
(Beer Bodoni, ‘t Lieveheersbeestje en de Locomotief) in Haarlem
Functie: Interim adjunct cluster manager
Tijd: December 2012 tot en met Mei 2013 (Zwangerschapsverlof)

Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer
Kindercentrum Robbeneiland in Hoofddorp
Functie: Assistent leidinggevende
Tijd: Juni 2012 tot met september 2012 (Zwangerschapsverlof)

Kinderdagverblijf MaiKids in Hoofddorp
Functie: Assistent leidinggevende Peutergroepen en vervangend leidinggevende van kindercentrum
Tijd: September 2010 tot maart 2012

Kinderdagverblijf ‘t Woudlopertje in Nieuw-Vennep
Functie: Pedagogisch medewerkster peuters
Tijd: September 2009 tot augustus 2010
Functie: Pedagogisch medewerkster BSO
Tijd: September 2007 tot en met augustus 2009
Functie: Vervangend hoofdleidster
Tijd: Mei 2009 tot met Augustus 2009
Functie: PVT-lid
tijd: Januari 2008 tot en met Augustus 2010

VDA kinderdagverblijf Otje Hoofddorp
Functie: Pedagogisch medewerkster babygroep
Tijd: Januari 2003 tot en met Juli 2003