WAT IS ACCESS BARS?

Access Bars zijn 32 energetische punten en banen op het hoofd waarin allerlei beperkende gedachten, emoties, overtuigingen, oordelen, aannames en conclusies zijn opgeslagen. Elk van deze punten en banen staat voor een bepaald onderwerp en hebben toegang tot ons bewustzijn. Door deze op een bepaalde volgorde zachtjes aan te raken ontlaadt je de energie van deze beperkingen. Je krijgt zo ruimte voor bewustzijn, acceptatie en verandering.

Het is een snelle, efficiënte energetische methode waarbij direct een verandering merkbaar is. Een Access Bars behandeling/sessie ontlaadt je op een eenvoudige en zachte manier stress en spanning uit je lichaam. Het helpt je om je hoofd vrij te maken van onnodige ballast, alsof er een frisse wind door je hoofd waait. Hierdoor kom je meer in je eigen kracht te staan en stimuleer je jouw zelf herstellend vermogen. Als ik de vergelijking maak met het opruimen en defragmenteren van een computer, worden alle overbodige bestanden met deze behandeling verwijderd.

.

Volwassenen en kinderen die een Access Bars behandeling/sessie hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van:
*stress
*piekeren
*depressie
*pijn
*slecht slapen
*faalangst
*hooggevoeligheid
*lichamelijke klachten
*vermoeidheid
*migraine

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Tijdens de behandeling, die tussen de 60 en 90 minuten duurt, neem je in je gewone kleding plaats op een massage tafel en krijgt daar indien gewenst een lekker dekentje en/of kussentje. De behandeling bestaat uit zachte aanrakingen eenmaal op handen en voeten en de rest op het hoofd. Tijdens de behandeling kan van alles besproken worden of het nu over de behandeling gaat of niet. Er kan ook in stilte genoten worden van de behandeling, de keus ligt altijd bij jouw zelf.

Neem contact met ons op of bel of whatsApp voor afspraak op nummer 06 538 36 235 

Klik hier als je Access Bars zelf wil leren.

Klik hier als je een Access Bars class wil hosten?