Access Facelift™

 ENERGETISCHE FACELIFTDe Access Energetische Facelift™ is een van de vele lichaamsprocessen van Access Consciousness die een weldaad is voor lichaam en geest.

Het is een wondermooie manier om je een jongere en frissere uitstraling te krijgen en de gevolgen van het ouder worden terug te draaien, zonder chemicaliën, operaties of naalden.
Werken met de energie van jou en je lichaam, middels liefdevolle, aandachtige en koesterende aanraking hebben een verzachtende en verzorgende werking op je borst, hals, gezicht en nek.
Hij doet zijn naam niet helemaal eer aan, want niet alleen je gezicht, maar je hele lichaam heeft er voordeel bij. De stress in je lijf smelt als sneeuw voor de zon en met regelmaat verdwijnen of verminderen ook lichamelijke klachten of ongemakken. Het is werkelijk nergens mee te vergelijken.
Het heeft al meermalen klachten en pijn veranderd in het lichaam waar men al jaren mee liep en op verschillende wijzen het leven van cliënten significant veranderd…
En dat allemaal terwijl je heerlijk ligt, niks hoeft en je in een uitermate diepe ontspanning gaat, waarbij het hoofd echt even ‘uit’ gaat, alsof je gereset wordt.

Behalve lichamelijke veranderingen verandert het ook je denkwijze over ouder worden, verouderen, fysieke achteruitgang; standpunten en belemmerende gedachten worden tijdens een behandeling namelijk ook ‘aangepakt’.

Als het herhaaldelijk wordt gedaan (minstens 20 keer) schijnt het permanent te zijn. De Access Facelift™ werkt met de cellen en het weefsel van jouw lichaam, om ze te herstellen, verlevendigen en verjongen. De Access Energetische Facelift wordt wereldwijd professioneel aangeboden in kuuroorden, massagepraktijken, anti-verouderingscentra, praktijken van plastisch chirurgen en wellnesscentra.

 

Neem contact met ons op of bel of whatsApp voor afspraak op nummer 06 538 36 235