Blog

Yes ik ben Access Consciousness® Facelift facilitator…..

Nu hoor ik je denken…wat? 

De Access Energetische Facelift is een verbazingwekkend proces dat het verschijnen van veroudering op het gezicht kan omkeren en soortgelijke effecten kan creëren in het hele lichaam. Als het herhaaldelijk wordt gedaan (minstens 20 keer) schijnt het permanent te zijn.

De Access Energetische Facelift is een hands-on lichaamsproces. Lichamen worden graag aangeraakt. Er is een verbazingwekkende en koesterende energetische interactie als een lichaam een ander lichaam aanraakt. Een deel van het geschenk van de Access Energetische Facelift is om aangeraakt te worden zonder oordeel. Wanneer iemand je lichaam zonder oordeel aanraakt, komt het tot rust en kan verandering beginnen. 

De Access Energetische Facelift wordt wereldwijd professioneel aangeboden in kuuroorden, massagepraktijken, anti-verouderingscentra, praktijken van plastisch chirurgen en wellnesscentra.

Wil je zelf een Access Facelift ervaren of deelneem aan een van mijn classes? Neem contact met ons op of bel of whatsApp voor afspraak op nummer 06 538 36 235